Јутарњи програм

Да ли је уобичајено да пролеће почне у фебруару? Хоће ли још бити зиме? Шта каже историја, када су били најтоплији фебруари? Очекујемо Недељка Тодоровића, метеоролога.

Милица Радић, Лука Радовић и Душан Љубојевић су средњошколци из Инђије. Решили су да помогну вршњацима у борби против насиља на интернету. Како? О томе нам говоре око 6,50.

О наставку физичког и институционалног насиља над Србима на Косову и Метохији; о препорукама и иницијативама које се односе на проблеме несавесног поступања у породилиштима; о ослобађајућој пресуди у случају убиства Славка Ћурувије; о томе како је ХБО раскинуо сарадњу са Милошем Биковићем, али и колико су бивши осеђеници дискриминисани и стигматизовани, у Темама дана, говори нам Бранкица Јанковић.

Како да се лече болести срца? Колико рехабилитација помаже? Наше гошће су докторка Снежана Костиц, директорка Института за рехабилитацију и докторка Љубица Станимировић, интерниста на одељењу кардиолошке рехабилитације.

Шта је Анђеоско инвестирање? Како велике фирме помажу почетницима у ИТ-ију? Колико је важна подршка стартапима на самом почетку? Ово је тема после пола 9.

Како биљке могу да помогу код напетости или нервозне, код оних који имају проблем са несаницом и константим умором, откривамо у нашој редовној рубрици Тајна биља.

Музички фестивал у Санрему почиње данас. Са лица места јавља се наша Сања Лучић.

Ватерполисти Србије су добро почели Светском првенству у Дохи. Какве су реалне могућности ове репрезентације, говори нам Дејан Стевовић, ватерполо тренер

Конкурс за 29. Републички фестивал дечијег музичког стваралаштва ,,Деца композитори, ФЕДЕМУС 2024 траје од 15. јануара до 1. марта. На крају емисије слушамо младе композиторе.

Уредник: Душица Тасић
Водитељ: Гордана Стијачић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи