Ја волим Србију

У седамнаестој епизоди квиза, игра "Точак среће" донела је неочекивано изненађење за црвени тим...

Шест препознатљивих личности из света спорта и музике и ове недеље ће, подељени у два тима, бити предвођени капитенима - љутим ривалима: др Неле Карајлић је на челу плавог тима а на челу црвеног је Ненад Окановић.

Присетићемо се, између осталог - атмосфере Београда из 1961. године, улоге глумца Небојше Глоговца у филму "Небеска удица", а у игри "Точак среће" једно од најзанимљивијих питања било је: Колико је аутомобила "Југо" произведено у крагујевачкој Застави - током 28 година?

Боје плавог тима ове недеље бране: Слободан Битевић - каратиста са значајним спортским достигнућима, укључујући освајање медаља на европским и светским такмичењима. Каја Остојић - популарна поп певачица са бројним хитовима и Екстра Нена (Снежана Берић) - незаборавна поп певачица, представница Југославије на Евровизији 1992. године.

Чланови црвеног тима су: Александар Максимовић - трофејни рвач са импресивним спортским достигнућима, Биљана Јевтић и Александар Аца Илић - најпознатији естрадни пар који негује и изводи традиционалну народну музику

У сегменту квиза који носи назив "Основна школа", такмичари су показали изванредно знање из граматике и књижевности српског језика. На крају емисије, "Точак среће" доноси и неочекивано изненађење за црвени тим...

Водитељка квиза "Ја волим Србију": Драгана Косјерина 

Редитељ: Дарко Камарит

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи