ЕКО Авантура Србија

Први ТВ шоу у Србији посвећен екологији!

Нова сезона ТВ емисије "Авантура Србија" ће у потпуности бити посвећена екологији и очувању животне средине. "Авантура Србија ЕКО" задржава добри стари концепт емисије и такмичења, али се у целом серијалу бави темом ђубрета и загађења на другачији и занимљив начин.

Душан Раденковић: "Не кукамо, него радимо. Не пребацујемо кривицу на друге, већ примером покушавамо да променимо свест свих нас"

У новој "ЕКО Авантури" гледаћете: три екипе, два водитеља, и једну чистију земљу! У авантуру крећу сви са истим циљем - да очисте Србију. Екипа која највише еколошки допринесе својој земљи, више него симболично, добија "парче своје земље". Укратко, екипа која сакупи највише ђубрета - осваја плац у срцу Србије!

Пуних 30 дана екипе ће путовати по целој Србији и чистити ђубре. Путоваће еколошки, без загађивања животне средине, како би подигли еколошку свест свих нас. За почетак, неће возити на дизел, већ на струју.

Стефан Бендић: "Нећемо димити из ауспуха, возићемо електричне аутомобиле. Нећемо користити, а камоли рекламирати пластичну амбалажу, већ ћемо се борити против ње. Али не речима, него делима. И нећемо само причати о екологији, већ ћемо пробати да живимо еколошки."

Душан Раденковић: "Спаваћемо под ведрим небом наше дивне Србије, где год нас затекне мрак. Авнатуру настављамо сваког наредног дана, чим сване. И тако месец дана. По целој Србији. Уздуж и попреко. А све са једном јасном идејом - идејом Чистије Србије!"

Аутор емисије: Душан Раденковић

Водитељи: Стефан Бендић и Душан Раденковић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи