Јутарњи програм

Зашто је смањена потражња за стручњацима у ИТ сектору?  Колике су просечне плате ИТ-ијеваца? Очекујемо Марка Вучковића, из HelloWorlda.

Хоће ли напади Хута у Црвеном мору утицати на цене енергената у свету? Како да се у Србији спречи злоупотреба, јер ће дизел за пољопривреднике бити 50 динара јефтинији после враћања  дела акцизе. Зашто су субвенције за дизел блокирале Немачку? О енергетици у Темама дана говори Јелица Путниковић, оснивач портала Енергија Балкана.

У Музеју Српске православне цркве је једна од најзначајнијих средњовековних реликвија српског народа, свечана одора Светог кнеза  Лазара Хребељановића. Завршена је дигитална реконструкција одоре. У пола 8 са нама ће бити јереј Владимир Радовановић, управник Музеја Српске православне цркве.

55. Празник мимозе у Херцег Новом је од 15. фебруара до 3. марта. Већ данас ће у Београду бити дефиле мажореткиња. Пре тога, дух Медитерана биће и у нашем студију.

У јеку припрема за Олимпијске игре, Француска је добила нову владу. У Немачкој штрајкови показују колико је украјински сукоб лоше утицао на животни стандард грађана. Како ће се ови догађаји одразити на европску политику на унутрашњем и спољном плану? О томе после девет, говоримо у блоку "Свет у покрету".

Поводом 100-година од смрит Ђакома Пучинија, говорићемо о Гала концерту "Пучинијевих 12 страна љубави" који је заказан за 14. фебруар.

Белхоспис скоро две деценије бесплатно брине о најтежим онколошким пацијентима. О њима говоримо у данашњем Наздрављу.

Проверићемо како се за пролећну сезону припремају фудбалерке Спартака из Суботице.

За крај Јутарњег програма очекујемо Александру Падров, она је освојила награду за најбољу интерпретацију севдалинке на фестивалу "Севдалинко у срцу те носим" у Тузли.

уредник: Душица Тасић; водитељ: Бојана Марковић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи