Читај ми!

Јутарњи програм

Василије има 10 година, али још не говори, није самосталан и има високу преосетљивост на звук. За Василија се трчи наредне суботе, на Земунском кеју.

Да ли постоји помак у разговорма Београда и Приштине, када је Заједница српских општина у питању? Да ли може да се ублажи хуманитарна катастрофа у појасу Газе, да се напарви разлика између цивила и терориста? Зашто је Новак тренирао са Алкаразом пред Мастерс турнир у Паризу? У Темама дана, говори нам Никола Тркља

Завршен је Сајам књига. Сумирају се утисци посетилаца, писаца и издавача. Ко су награђени? Какве утиске носе француски писци?
Зашто је бундева „српска банана"? Каква се бундева бира за бундевару, а каква за печење?

Народно позориште Републике Српске гостоваће од данас до 1. новембра у Београдском драмском позоришту у оквиру фестивала „Наши дани". Које представе очекујемо на Великој сцени „Оливера и Раде Марковић"?

У Србији је у протеклих седам дана, од више од 20 хиљада тестираних на ковид скоро сваки пети био позитиван. Које су сада карактеристике короне?

Повећан је број страних туриста који обилазе улице Новог Сада, уживају у локалним специјалитетима у Сомбору или се диве мирној лепоти Фрушке Горе. Који су нови туристички изазови Војводине?

Како средњошколци могу да буду део репрезентације Србије у физици? Шта је турнир младих физичара? Ко и како може да учествује? О томе после 9 сати

При крају емисије, Невену Божовић нам представља нову песму, емотивну баладу, под називом "Не мораш".


уредник
Душица Тасић

водитељ
Оливера Перковски

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи