Читај ми!

Један добар дан

У емисији "Један добар дан" причамо са доктором Александром Љубићем, човеком захваљујући којем се родило хиљаде беба, који је помагао људима који нису могли да имају потомство. Разговарамо и са Маријом Гаћешом мајком петоро деце, која је родила четворке.

Леонтина Вукомановић најављује завршницу фестивала "Миња Субота", нови спот хора "Чаролија" који је у сарадњи са МУП-ом снимио песму у оквиру пројекта "Заједно и безбедно кроз детињство". Она ће нам отпевати и две песме уживо у студију.

Питер Грегсон, светски признати виолончелиста, који је аутор музике у серијама "Нови папа", "Бриџертон" и филму "Мали хаос" најављује сутрашњи концерт у Гварнеријусу. Са њим је и Биљана Ралчић, пи-ар те установе културе. Разговарамо и о другиим програмима и сарадњи са Радио Београдом.

Мијат Контић нам најављује Јохан Штраус фестивал, а тај блок о класичној музици употпуниће прилог Стефана Мрваљевића о терапеутској моћи класичне музике у којем су саговорници Александра Паладин и др Предраг Митровић.

Колега Пеђа Стојковић из дописништва доноси нам причу о колекционару ћилима.

Глумац Урош Јаковљевић најавиће нам представу "Академија смеха" Атељеа 212.

Јелена Ковачевић и Крситина Милановић, које се баве "тренирањем лица", такозваним фејс фитнесом и масажама, говоре о значају правилне неге и исхране и могућностима да адекватним масажама и вежбама за лице одржавамао здраву кожу и добар тонус и о значајним аспектима лимфне дренаже. Оне ће нам демностририрати масажу у студију.

Андријана Цвијетиновић, магистар фармације, указује нам на правилан унос витамина у време јесењих вируса.

Уз песме бенда, емисију ће обогатити и Стефанове занимљивости, као и занимљива прича колеге Бранислава Прокића о највећој сови и месецу новембру који се у Кикиниди обележава као Совембар.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи