Читај ми!

Одбојка (ж) - ЕП: Србија - Чешка

Најважнију утакмицу на Шампионату Европе у Бриселу одбојкашице Србије играће против Чешке у среду од 20 сати, РТС 1.

Четвртфинале на сваком великом такмичењу покаже ко су најспремније репрезентације, јер победници настављају борбу за медаље, а поражени се враћају кући "празних руку“.

Наше репрезентативке играле су много таквих кључних мечева и имају довољно искуства. У групи је Србија "испрашила“ свих пет ривала, међу којима су биле и Пољакиње. Ништа боље није прошла ни Шведска у осмини финала. Течна одбојка, тактички изведена до перфекције, стабилан пријем, убојит напад, одличан блок, игра у пољу, све је функционисало на највишем нивоу у понедељак против Швеђанки.

Како је на терену деловала Србија најбоље описују речи капитена Маје Огњеновић:

"Било је стварно уживање играти. У среду очекујемо четвртфиналну утакмицу за коју ћемо имати један дан припреме. Мислим да морамо бити задовољни оним што смо приказали против Шведске. Радује чињеница да из утакмице у утакмицу играмо све боље и надам се да ће тако бити до краја турнира." 

Чехиње су у првој фази такмичења победиле Немачку, Шведску и Грчку, а изгубиле су од Турске и Азербејџана. У осмини финала елиминисале су селекцију Украјине са 3:2. Играју добру одбрану и сигурно ће тражити шансу за пласман међу четири најбоље екипе. Квалитет је без сумње на страни Србије, али га увек треба доказати на терену.

Коментатор је Предраг Милинковић.

 

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи