Читај ми!

Јутарњи програм

Како да се деца и родитељи спреме за школу? Да ли почетак школовања за прваке значи и крај сањарења?  Како да се ђаци врате радним навикама? Како родитеље ослободити стреса због неизвесности? Очекујемо психолога Ану Мирковић

Од 1. септембра корисници банкарских услуга треба да очекују да ће скупље да плаћају вођење рачуна, коришћење кредитне картице, банкомата, чекова. О томе, ратама за стамбене кредите, како да породични буджет, после летовања опоравимо до поласка деце у школу, у темама дана говориће Душан Узелац, са сајта Каматица.

Зашто цене дизела у свету брже расту него цене нафте? Шта показује анализа о шверцу горива, који је последица рата у Украјини? Са нама ће бити Томислав Мићовић, генерални секретар Удружења нафтних компанија Србије.

О томе на који начин Јапанци пркосе врућини, колико помаже прслук са вентилаторима, али пре свега о испуштању радиоактивне воде из Фукушиме, говориће нам Иља Мусулин, наш колега, дописник РТС-а из Јапана и Далеког Истока.

Индија је постала четврта земља, чија је посада слетела на Месец – после Сједињених Америчких Држава, Совјетског Савеза и Кине. Колико је ово велики корак, тачније лет, за човечанство?

Данас од 14 часова Србија игра против Порторика, другу утакмицу на светском првенству кошаркаша. О првим утисцима и очекивањима, говориће Илија Јовић, отац нашег најмлађег репрезентативца Николе.

Колико је четврти топлотни талас овог лета утицао на одзив добровољних давалаца крви?

На крају емисије говоримо о томе шта доноси  „Вече са уметником“, 10. септембра, које организује Асоцијације флаутиста Србије

Уредник: Душица Тасић
Водитељ: Бојана Марковић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи