Читај ми!

Фудбал - Квалификације за Лигу конференције: Партизан - Сабах, пренос

Партизан је у првој утакмици трећег кола за лигу Конференција доживео неочекиван пораз од дебитанта на европској сцени , азербејџанског Сабаха.

Пораз од два преманула, још је био болнији, јер је Партизан одиграо једну од најслабијих утакмица у Европи у последњој деценији.



Практично ни једном црно-бели нису озбиљно угрозили гол Сабаха, а са друге стране голман Јовановић је одличним интервенцијама спречио убедљивију победу екипе, који је оформљена само пре шест година.

У међувремену Партизан је победио Раднички из Ниша на свом терену са 2 према 1, али је поново забринуо своје навијаче, јер је до 76 минута тим из Ниша водио са 1 према 0.

 У четвртак црно беле очекује изузетно тежак задатак да на свом терену надокнаде предност Сабаха и остваре резултат , који се од њих очекује, пласман у следеће коло квалификација.

После првих 90 минута више нико не даје Партизану улогу фаворита. Сви су се уверили да је тим из Азербејџана веома добро уигран. И да није чудо што је у своје прве три утакмице у Европи остварио све три победе.


Партизан ће покушати да искористи предност домаћег терена. Надају се сви па и Игор Дуљај да ће напад функционисати много боље.
И да предност противника из прве утакмице неће бити непремостиве препрека за Партизан.



Утакмица Партизана и Сабаха игра се у четвртак у 21 час.

Директан пренос је на нашем Првом програму,

Коментатор је Предраг Страјнић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи