Читај ми!

Наше вредности

Клима, географија и људи су оно што чини једно поднебље и његове специфичности. Зашто нам је важно да сачувамо своје карактеристике, а шта нам оне доносе у овој емисији Знања имања говоре:

Ибрахим Турсуновић - враћа стари сјај шљиви квалитета “ала брчко” као највећи извозник овог плавог злата у региону.

Саво Лукић координатор Воћног клуба - зашто нам је важан регистар аутохтоних сорти воћа са овог поднебља.

Душка Митровић - како је мајевачки сир “Зајац” нашао свој пут до трпеза широм света.

Милош Јованов и Жељка Хенц о Млекомапу - мрежи добрих људи, квалитетних производа и још бољих идеја.

Новинари: Драгана Попов, Љиљана М. Петровић

 

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње