Читај ми!

Треба знати опстати

Између променљиве климе и хировитог тржишта није лако ни остати ни опстати.

Пољопривредник данас на традицију мора да дода знање, на мудрост вештине управљања и на бригу стрпљење. Зато у овом издању Знања имања говоре:

Драган Ђорђевић из Дивоша - у сусрет светом Трифуну подсећа зашто је важно да ослушкујемо причу коју шапуће вино.

Срђан Ерак - члан српске асоцијације менаџера и зет који традицију свињског Срема претвара у чаролију из пушнице.

Вукосава Тешановић - жена која у Гргуревцима жели да оснажи жене кроз пројекте и едукације за паковање чистог воћа у флашице и тегле. Оне су створиле Митровачку добру башту.

Светлана и Драган Јовановић из Горње Трнаве код Тополе - радо дочекују госте и поносни су на своје производе.

Саша Милојевић - позива на Сисевачки доручак и причу о томе како је од брвнаре настао етно кутак где каже, тренутак траје вечно.

Уредник Јасмина Никотовић Стојичић

Новинари Јелена Вукобрат, Драгана Попов, Љиљана М. Петровић

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом