Читај ми!

Радно време коронавируса

Зашто се ковид пропуснице траже тек после 22h?

Да ли пре тога вирус спава дубоким сном или је у сваком секунду и сату будан и тражи жртву. Да ли смо са мером тзв. зелених дигиталних сертификата закаснили? Да ли би ковид пропуснице требало да важе и за спортска и културна дешавања, за одлазак на посао? Колико ће инспектора проверавати ситуацију на терену, и да ли ковид редари сада имају најважнију улогу? Да ли новчана казна може да нас опамети?

Јер, Србија последњих дана обара црне корона рекорде. Велики је број преминулих, много је новозаражених, много пацијената у болницама. С друге стране, многи се понашају као да вируса нема, у затвореном простору готово увек је много више људи од дозвољеног броја, не поштује се мера ношења маске и држања дистанце. И даље је недовиљно вакцинисаних. Може ли Србија таквим понашањем да стави епидемију под контролу?

Гости емисије Око су: др Ивана Лазаревић, интерниста кардиолог, Црвена зона КБЦ "Звездара", Горан Стаменковић, помоћник министра здравља за инспекцијске послове и председник Радне групе свих инспекција за борбу против короне и Миша Релић, председник Удружења ноћних клубова и барова.

У емисији кроз укључење и последње информације из Лознице, Италије и Европске уније. Емисију припрема и води, Ана Стаменковић.

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи