Читај ми!

Око економије: Закључавање (ни)је опција

Може ли привреда да издржи нови карантин?

Не постоји тачан податак колико је српску, али и светску привреду коштао карантин у марту и априлу, али је извесно да су последице велике.

Променио је крвоток новца, начин пословања, рада и броје стратегије које су се односиле на дугорочне планове. Сада смо дошли у фазу да је кључно да се избегне криза већa од постојеће и да се, уз животе и здравствени систем, сачува и привреда.

Због пораста броја новозаражених коронавирусом извесне су и нове, ванредне мере. Враћамо ли се неколико корака уназад због погоршања епидемилошке ситуације?

Може ли Србија да издржи још једно закључавање? Колико су исцрпљени ресурси и снага предузећа за свакодневно пословање, покривање минуса, обрт и евентуално - инвестиције?

Колико су досадашње мере државе допринеле одржавању српске приведе колико - толико на ногама, да ли је најгоре иза нас или тек предстоји - како епидемиолошки, тако и економски?

О томе у Оку економије говоре - помоћник директора КЦ Ниш Радмило Јанковић, председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж и члан Управног одбора Српске асоцијације менаџера Слободан Ђиновић.

Емисију води и уређује Весна Дамјанић.

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи