Знање имање

Храна је постала важна тема на свим нивоима. У међународној сарадњи, домаћим семинарима и трибинама, кућним посетама. Шта једемо, како производимо, да ли знамо да тргујемо. Пут од њиве до трпезе продужиће се до енергије. Није више само до економије, него и друштвене одговорности.

О томе у овом издању Знања имања говоре: Биљана Ђорђевић са Палића, зашто жели да на салашу направи центар за органску производњу и промовише идеју - да нас земља враћа породици. Милан Стојановић из Доње Локошнице - како ће Удружење "Црвено благо" да унапреди село у коме уживају гости из целог света. Професор Небојша Марковић о хранљивој и лековитој вредности црног грожђа и зашто је важно да чувамо наше сорте. Доктор Лука Радоја - упозорава сејаче да мењају навике и да се прилагоде могућностима земљишта.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње