Знање имање

Како да сачувамо квалитет земљиш,ваздуха и воде, то ће нам у будућности бити велики и важан задатак.Можемо, ако живимо и радимо у складу са самим собом, природом и целим окружењем.

Зато у овом издању Знања Имања говоре: кумови Милан и Славко у селу Маркова црква. Прво су оживели воденицу а сада праве планове за развој органске производње и еко туризма.

Доктор Лука Радоја, како да вратимо хумус и прихватимо принципе одрживе пољопривреде.

Јелена и Сефан у Лалићу су искуства и машту уткали у хармонију укуса и рекли ћао шећеру.

Симићи и Марковићи из Криваје у Поцерини знају да је сточарство круна економског еколошког пута у профит.

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом