Знање имање

На пут од њиве до трпезе, где је профит, у овом издању Знања имања идемо са младим људима.

Јелена Марић је почела са 58 коза у Србобрану. Сада са Александром ствара рај за žживотиње и за људе на Фрушšкој Гори. Милан Ковачевић у винској кући у Иригу прави хармонију укуса, меšша слано и слатко и слаžже храну и вино. Милоš Даниловић у Кузмину žжели да унапреди фарму свиња - кулен и сремска кобасица красе трпезу његове породице.

Уредник емисије Јасмина Никитовић Стојичић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом