Знање имање

Горња Ресава се сместила између Шумадије и источне Србије. Клима и географија, природна лепота и културно-историјско наслеђе дају велике могућности за производњу хране и туризам.

Трећина становника је у иностранству, па су контрасти видљиви на сваком кораку. Капитал зарађен у дијаспори тражи простор за инвестиције. Мудри, вредни и упорни покушавају да обнове стазе којима поново може да тече мед и млеко. Ми истражујемо каква је судбина чувеног Јеловачког сира и шљивовице из Липовице.

Уредник емисије Јасмина Никитовић Стојичић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом