Знање имање

Сурова статистика опомиње да се смањује становништво у Србији, нестају села и губимо генетику. Како да променимо ову стварност?

Економија и квалитет живота могу да буду покретачи. Зато у овом издању Знања имања упознајемо Зорана Гајића који се вратио из Аустрије у Срем и производи сир од наше аутохтоне расе Буше, затим Зорана Ђорђевића са југа Србије који чува сврљишку овцу у чистој раси, Милку Петковић која подно Фрушке Горе на родитељском имању негује традицију и производи аутентичну храну.

Уредник емисије Јасмина Никитовић Стојичић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом