Око економије: Струјни удар

Све више жалби на увећане рачуне за струју

Овде можете прочитати краћу, текстуалну верзију емисије Око 

Иако су жалбе на високе децембарске рачуне за електричну енергију почеле пре десетак дана, сем оставки појединих директора у ЕПС-у , нема конкретног одговора - како је могуће да су рачуни двоструко већи од претходних за дестине хиљада градјана. Из ЕПС-а тврде да није реч о системској грешци и поручују свим који се осећају оштећеним -да се жале.

Да ли су градјани сада доведени у ситуацију да сами обрачунавају утрошак електричне енергије или ипак заслужујемо тај "цивилизацијски помак" да струју и потрошњу обрачунавају бројила, али само оно што је заиста и потрошено?

Колика је договорност руководства ЕПС-а, колика људи из електропривреде на терену и хоћемо ли ускоро бити сигурни у то да оно што пише на рачуну да смо заиста толико и потрошили?

То су само нека од питања на која одговарају гости Ока економије: генерални директор ЕПС-а Александар Обрадовић, председник Националне организације за заштиту потрошача Горан Паповић и Јелица Путниковић, уредница Балкан Магазина.

Емисију води: Весна Дамјанић - Бранковић.

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи