Око 11: Руке на волану, главе у торби

Чак и ако на пут крећете уздајући се у судбину и срећу, занимаће вас да су јул и август, по статистици најризичнији месеци за путовања. Температуре су највише, концентрација најнижа, а около гомила ствари која може да одвуче пажњу.

Надлежни у Агенцији за безбедност саобраћаја шаљу поруке којима нас опомињу и едукују. Надлежни у полицији опомињу и кажњавају. Медији опомињу...Како је могуће да поред толиких опомена број саобраћајних несрећа и што је још страшније, број страдалих у њима није значајно смањен?

Да ли смо на путевима у Србији безбедни чак и кад смо најопрезнији? Наиме, мапа опасних деоница, црних тачака исл на српским путевима не постоји.

Мењају ли се навике возача када пређу државну границу и уђу на територију Европске Уније?

Хоћемо ли овог лета бити пажљивији у саобраћају јер смо одговорни за себе и остале учеснике, или ће нас на то натерати најављене чешће и строже контроле?

О лету на путевима у Србији у Оку говоре Владимир Ребић, заменик начелника Управе саобраћајне полиције, Милан Божовић, саветник у Министарству саобраћаја и Мирко Алвировић, уредник емисије "Сат".

Емисију води Нада Гогић

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи