Читај ми!

Сто дана Владе

Дачићев кабинет, успеси и недовршени посао

Овде можете прочитати краћу, текстуалну верзију емисије "Око економије"

Tри месеца – као три године, изјавио је недавно премијер Ивица Дачић у једном говору пред инвеститорима објашњавајућу како му се одужило првих сто дана. Он сам, оцењујући рад Кабинета, рекао је да је за то време урадио више него неке друге Владе за читав мандат.

Влада се јесте ухватила укоштац са косовским проблемом, угостила две најмоћније жене света, у року усвојила буџет, спречила банкрот, али се поставља питање да ли је изјава премијера, ипак, преамбициозна.

Цене су порасле, плате нису. Све је више кредита који се тешко отплаћују, Србија није добила датум за почетак преговора са ЕУ. То су само неки од лоших сигнала у последња три месеца.

Шта је Влада све урадила, шта је могла боље, да ли је се од ње у старту очекивало  више и шта их тек чека, нека су од питања на која одговорају гости Ока економије: Милан Ћулибрк, помоћник главног и одговорног уредника НИН-а, Михајло Црнобрња, професор Факултета за економију, финансије и администрацију и Саша Радуловић, консултант за инвестиције и порески систем.

 Емисију води Весна Дамјанић Бранковић.

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи