Читај ми!

Превирање у ДС-у, осипање у СРС-у

Постизборна дешавања у странкама много су занимљивија него предизборна.

Овде можете погледати краћу, текстуалну, верзију емисије "Око 11"

Београдска штампа пунила је ступце вестима да су се на недавно одржаној седници Председништва Демократске странке сукобила два потпредседника, тако да су Душан Петровић и Драган Шутановац  наводну тучу "морали" да демантују заједничким ручком.

Зато су сада на дневном реду друга два функционера. Потпредседник ДС-а Драган Ђилас изјавио је да је у земљи у којој нема довољно средстава за најугроженије срамотно седаммилиона долара годишње трошити на канцеларију у Њујорку. Те речи страначког колеге Вук Јеремић је описао као демагошки испад, узвративши да "чак и да је то тачно, то би значило да би наредних 60 година Србија могла да председава УН за цену моста преко Аде, без приступних саобраћајница".

Српску радикалну странку, која није више парламентарна, први пут после две деценије, почели су да напуштају неки виђенији функционери. Првобитни председнички кандидат Александар Мартиновић и још три члана прелазе у Српску напредну странку, јер  је тамо, кажу, и "највећи део некадашњих бирача СРС-а".

Да ли је реч о борби за превласт, у једном случају, односно о напуштању брода који тоне, у другом?

На та и друга питања у емисији Око 11 одговарају Ђорђе Вукадиновић, уредник Нове српске политичке мисли и Зоран Пановић, уредник листа Данас.

Емисију води Зоран Станојевић.

Око Око

Autor:
Горислав Папић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи