Знање имање-5.11.2023.

Иако нам пољопривреда и даље доноси највећу зараду првенствено од извоза, реалност нас упозорава да нас све мање има у шталама, на њивама и воћњацима.

О томе зашто је село и производња првенствено здраве хране њихов избор у емисији Знање имање говоре:

Маријана и Борис Дошен - о сеоском туризаму као провереном моделу да се сачува породично имање: земља, воћњаци и виногради.

Велимир Егић из Омољице - зашто Потомак и Браво нису само сорте купуса већ и речи које описују резултате вишедеценијског повртарства.

Ана Вугринец у Удружење жена Омољчанке ушла у потрази за добром причом, а сад удружењу трасира нове дигиталне и пројектне путеве.

Јовица Келић из Удружења Екоенерџи из Сомбора - зашто је производња "у складу са природом" будућност малих произвођача?

Коментари

Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом
Predmeti od onixa
Уникатни украси од оникса