Знање имање-17.11.2024.

Неко наследи кућу, неко новац или хектаре а људи са овог подручја наследили су љубав према доброј храни и пићу и умеће да произведемо нешто најбоље и тако сачувамо наше наслеђе - тако кажу саговорници емисије Знање имање, а они су:

Мирослав Ковачевић, власник Винарије Ковачевић од оца и деде наследио љубав према виноградарству, данас каже да креира искрена вина у органској производњи.

Доктор Марио Братулић, може ли домаћи производ обезбедити економску сигурност и како је Хрватска са својом кобасицом ушла у Европску унију.

Станислав Ђиерчанин, када ће оно "Најбоље из Војводине" попут барањског кулена стићи на светске трпезе.

Снежана Милисављевић из туристичке организације Шумадија сајма у Крагујевцу, јесу ли сеоско-туристичка газдинства спремна за предстојећу зиму.

Коментари

Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом
Predmeti od onixa
Уникатни украси од оникса