Кинески чај: Кључање воде и припрема чаја

Кина је домовина чаја. Кинези су први почели да употребљавају ову зимзелену биљку пре више од 3.000 година у провинцији Сичуан.

Полако је чај почео да се пије у целој Кини, која је створила јединствену културу и култ чаја. Прича о историји ове корисне и здраве биљке говори о цивилизацији и наслеђу, чије плодове данас и ми умногоме користимо.

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње