Зелени часовник: Заштита природе и музеологија

У новој епизоди серијала "Зелени часовник" сазнаћете резултате нових истраживања о памћењу и оријентацији пчела и занимљиве чињенице о меду које вероватно нисте знали.

Видећете и шта је све на менију морске звезде које некада показују и канибалско понашање, као и то, који кактуси достижу пуну зрелост са тек 200 година.
У Ботаничкој збирци Завода чувају се пресоване биљке које је сакупио лично Јосиф Панчић, а међу вредним експонатима, у просторијама Завода, изложени су и препарирани белоглави супови старији од 100 година.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом