Јединствени локални произвођачи Јапана: Кођима Гикен Когио, 3-5

Љубитељи роштиљских ђаконија нe треба да пропусте другу епизоду серијала о јединственим произвођачима Јапана.

Удаљена на само сат времена вожње од Токија, фабрика Кођима Гикен позната је и ван Јапана посебно по једном несвакидашњем производу. То је апарат за спремање јакаторија, јапанске верзије роштиља, који уопште не личи на нама познату справу за роштиљање. Ако сте гурман и ако посебно волите ражњиће, требало би да послушате причу о историјату и генези настанка овог изума.
Овај програм је обезбеђен у сарадњи са Јапанском фондацијом.

 

Реприза , 04. август у 00:25 и 08:26

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом