Играћемо када не будемо могли да се жалимо

Председник Управног одбора рукометног клуба Црвена звезда Бобан Главоњић изјавио је да црвено-бели неће играти поново са Војводином, док год постоје законске могућности за жалбу.

Утакмица Супер лиге у Новом Саду између Војводине и Црвене звезде прекинута је 19. фебруара у 30. минуту када је у терен бачен "топовски удар" чиме је повређен тренер Звезде Игор Бутулија.

"Ми поново утакмицу са Војводином нећемо играти док не исцрпимо све законске могућности, којима би случај могао да се реши. Истераћемо ствари до краја, чак и по цену иступања из лиге", рекао је Главоњић на конференцији за новинаре и додао да без Звезде лига не би била иста.

Одлуком Другостепене комисије Рукометног савеза Србије Војводина ће одиграти наредне три утакмице у Новом Саду без присуства публике, а Црвена звезда ће платити 100.000 динара, јер није наставила утакмицу.

Главоњић је додао да ће Црвена звезда упутити писмо ЕХФ-у, известити Олимпијски комитет Србије, као и Министарство полиције и Министарство омлдине и спорта.

Спортски директор "црвено-белих" Ненад Перуничић нагласио је да није очекивао да ће на овакав начин да скреће пажњу.

"Имао сам срећу да сам 15 година био ван овога. Сада сам принуђен да штитим људе у клубу, када нису спортске ствари у питању. Нама је рукомет у блату, знате како се ради од саме организације, па на даље. Не знам како овај спорт постоји", закључио је Перуничић.

Он је додао да је питање понављања утакмице са Војводином "ствар принципа".

"Постоје ствари пред којима не смеју да се затварају очи. Немам намеру да се додоворавам никоме. Ја нисам из те приче", рекао је Перуничић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи