Дерби Партизана и Колубаре без фаворита

Спортски директор рукометног клуба Партизан Александар Благојевић изјавио је да се нада да ће наредна утакмица "црно-белих" са Колубаром "оправдати очекивања и да ће публика уживати у дербију".

Партизан у недељу у 19 сати дочекује Колубару у спортском центуру "Вождовац" на Бањици, у дербију 14. кола Супер лиге Србије.

"На терену смо љути непријатељи, а ван терена спортски пријатељи", рекао је Благојвић на заједничкој конференцији за новинаре уочи утакмице.

Он је додао да зна да Партизан очекује меч против најквалитетније екипе у Србији "и вероватно у региону".

"Драго ми је што ће наши млади рукометаши имати прилику да се нађу на терену са Недељком Јовановићем", рекао је Благојевић.

Бивши репрезентативац Југославије Недељко Јовановић који је, после година играња у иностранству, од ове сезоне у Колубари, истакао је да ће његова екипа са своје стране учинити све да остане на првом месту табеле.

"За мене утакмица са Партизаном има посебан значај, јер ћу играти против клуба у коме сам остварио запажене резултате пре него што сам отишао у иностранство. Имаћу посебан мотив", рекао је Јовановић.

Тренер Колубаре Владимир Драгићевић нагласио је да његов тим има обавезу да покаже зашто је на првом месту табеле.

"Показаћемо колико вредимо и наравно, очекујемо победу", рекао је Драгићевић и додао да у наредној утакмици нема фаворита, јер Колубара игра у гостима.

Тренер Партизана Саша Бошковић оценио је да је Колубара јача него прошле сезоне и да је до сада показала свој квалитет.

"Ми смо, с друге стране, показали да умемо да играмо против јаких противника. На нама је да покажемо да нисмо 'лак плен' и да учинимо све да им се супротставимо", рекао је Бошковић.

Он је додао да се црно-бели не одричу титуле у овој сезони, као и да ова утакмица у том смислу ништа неће одлучивати.

"Има још пуно да се игра. Првенство је много јаче и има четири, пет екипа које могу сваког да победе. Бодови у наредном дербију ни Колубари, ни Партизану нису одлучујући", рекао је Бошковић.

Карте коштају 200 динара и продаваће се на дан утакмице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи