Рукометаши Србије освојили Панон куп

Рукометна репрезентација Србије освојила је Панон куп у мађарском Балатонфиреду пошто је победила селекцију Туниса са 34:24 (20:11). Рукометаши Србије су на Панон купу остварили све три победе, против Румуније (40:31), Мађарске (30:25) и против Туниса у финалу.

Најефикаснији у екипи Србије био је Момир Илић са седам голова, док су Алем Тоскић и Жарко Шешум постигли по пет погодака. У пораженој екипи Манем је постигао четири гола.

Селектор Србије Сеад Хасанефендић рекао је да је задовољан победом на Панон купу.

"И у последњој утакмици смо дали све од себе. Задовољан сам јер смо добро одиграли меч, иако је било тешко после напорних утакмица прва два дана турнира. Играчи задовољни одлазе кући и свесни смо шта нас очекује до почетка Европског првенства у Аустрији. Лепо је када се освоји турнир", рекао је селектор Србије после утакмице.

Један од најбољих играча на утакмици Жарко Шешум рекао је да је његова екипа одиграла веома мотивисано и да после овог тријумфа очекује још боље резултате.

"Било је тешко играти у овом термину, али смо били јако мотивисани да одиграмо најбоље и победимо. Екипа је сјајно одиграла у одбрани и верујем да је ово почетак повратка наше репрезентације у сам врх", рекао је Шешум.

Дворана: Веспрем арена.

СРБИЈА: Станић (10 одбрана), Стојковић 3, Којић 2, Шесум 5, Вујин, Никчевић 1, Стојановић, Тоскић 5, Илић 7, Бојиновић 1, Марковић 4, Пејановић (7 одбрана), Тубић 1, Виловски 1, Митровић 3, Рнић 1.
ТУНИС: Хлел (5 одбрана), Абдала 1, Гарби 1, Туати, Хмам 3, Дрис (4 одбрана), Хађ 1, Зекени (3 одбране(, Гази 1, Буснина 2, Мрабет 1, Манем 4, Ајед 2, Саид 3, Суреф 2, Хрием 2.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи