Читај ми!

Окупљање рукометашица

На реду су провере пред старт квалификација за Европско првенство. Наше најбоље рукометашице окупиће се у четвртак у Београду. Селектор женске репрезентације Саша Бошковић позвао је играчице за контролну утакмицу са Холандијом како би се што боље припремиле за мечеве квалификација против Грчке и Португала.

Селекција неће бити комплетна, јер ће се играчице из домаће лиге прикључити припремама када се заврши Куп Србије. Тако да су сада позване углавном репрезентативке које играју у клубовима у иностранству.

На списку су:

Кристина Георгијев, Јелена Живковић, Светлана Огњеновић, Сања Дамњановић, Биљана Филиповић, Оливера Стојковић, Андреа Лекић, Кристина Лишчевић, Нина Рибичић, Јелена Поповић, Дијана Штевин.

Играчице ће се окупити у четвртак у 13 часова у хотелу "Слодес" у Београду.

Утакмице за пласман на Европско првенство играће се 30. маја против Грчке и 2. јуна против Португала, док је пријатељски меч са Холандијом 22. маја у Арнхему.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи