Читај ми!

Одбраном на Шпанце

Почињу завршне борбе за пласман на Олимпијске игре у Лондону. Пред нашим најбољим рукометашима је први меч на квалификационом турниру у Шпанији. Први противник је управо домаћин. Меч се игра у петак са почетком у 20.15. Директан пренос је на нашем Првом програму. Поред Шпаније, противници наше селекције су Пољска и Алжир.

Рукометаш Србије Далибор Чутура изјавио је да уколико екипа буде играла одлично одбрану против Шпаније, не би требало да има проблема на старту квалификационог олимпијског турнира у Аликантеу.

"Не смемо одустати од наше игре, наше сјајне одбране. Ако она буде на високом нивоу, као и голман Дарко Станић, неће бити проблема. Сви мислимо на Лондон. За мене би пласман значио - несто најлепше што ми се до сада десило у спортској каријери", рекао је Чутура.

Према његовим речима, дворана ће сигурно бити пуна, јер су Ускршњи празници.
"Састав Шпаније је мало промењен. Селектор Валеро Ривера није позвао Ентрериоса ни Икера Ромера. Ту су двојица младих рукометаша - Агизагабалага и Антонио Гарсија, док Парондо пропушта турнир због повреде. Такође, није у саставу лево крило из Барселоне Роберто Гарсија, а уместо њега ту је Риверин син", рекао је Чутура.

Он је додао да је бивши голман југословенске репрезентације Арпад Штербик на списку, али да мисли да се још није опоравио од повреде.
"Читам да Шпанци имају велики респект према нама, нарочито после ЕП, где смо освојили сребро. По изјавама видим да су оне типа - коначно је Србија тамо где јој је место! Вицешампион Европе је са нама у групи и у дуел улазе максимално концентрисани", рекао је Чутура.

Србија у Аликантеу учествује на квалификационом турниру за Олимпијске игре, а са селекцијама домаћина Шпаније, Пољске и Алжира.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи