Читај ми!

Заслужили смо Лондон

У конкуренцији Шпаније, Пољске и Алжира "орлови" ће покушати да изборе прва два места која воде на Олимпијске игре у Лондону. Рајко Продановић оценио је да наш национални тим то и заслужује. "Леп је био осећај када смо освојили медаљу, али не смемо се задовољити тиме", рекао је Продановић.

Репрезентативац Србије у рукомету Рајко Продановић рекао је данас на наш национални тим заслужује да се пласира на Олимпијске игре у Лондону.

Најбољи српски рукометаши од 6. до 8. априла учествоваће на квалификационом турниру у Аликантеу, где ће у конкуренцији Шпаније, Пољске и Алжира покушати да изборе прва два места.

"Наставили смо са сјајном атмосфером која нас је красила на Првенству Европе у Београду. Верујем да ћемо и после ових квалификација имати разлога за радовање. Фокусирани смо на пласман на Олимпијске игре, јер ми то заслужујемо", рекао је Продановић.

Продановић је додао да вицешампион Европе мора да заборави на добре партије из Београда и настави са победама и доказивањем.

"Сада су најважније ове утакмице и пут за Лондон. Леп је био осећај када смо освојили медаљу, али не смемо се задовољити тиме. Морамо да докажемо да смо једна од најбољих екипа у свету и квалификујемо се за Олимпијске игре", рекао је Продановић. Десно крило "орлова" са нестрпљењем чека први дуел против домаћина.

"Шпанија има изузетну репрезентацију. У Србији су играли доста добро, али нису имали среће и остали су без медаље. Дуго су у светском врху и сигурно ће учинити све да буду међу прве две екипе. Верујем да имамо решење за њих", казао је Продановић. Он је истакао да је Србија тренутно у предности у односу на другог противника селекцију Пољске.

"Победили смо их на отварању ЕП. Они су екипа која може да победи првака света, али и да изгуби од аутсаједера. Бићемо сконцентрисани, али по мени све ће зависити од прве утакмице са Шпанијом", закључио је Продановић.

Први меч на квалификационом турниру за ОИ у Лондону Србија ће играти у петак од 20.15 са Шпанијом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи