Милојевић: Партизан је још увек највећи конкурент у борби за титулу, дербији су за престиж

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић после победе над Партизаном изјавио је да су вечити дербији утакмице за престиж и да је Партизан још увек највећи конкурент црвено-белима за освајање титуле.

Фудбалери Црвене звезде савладали су Партизан резултатом 4:0 у последњем мечу деветог кола Суперлиге Србије.

"Мислим да смо добро одиграли утакмицу, имали смо план, играчи су у великој мери одрадили то што смо тражили од њих, циљ је био да контролишемо утакмицу и да доминирамо у поседу", изјавио је тренер црвено-белих.

Истиче да је други гол пресудио.

"Други гол дошао у право време и да смо у другом полувремену рутински контролисали меч и дали та два друга гола. Мислим да је победа заслужена, да ли је она убедљива или не, нећу да улазим у то", рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Седамнаестогодишњи Андрија Максимовић показао је велики таленат, а место у тиму заслужио је дисциплином.

"Оно што је добро по нас је што наши млади играју Лигу шампиона за младе. Мали Меси је изразито талентовано дете, он није добио шансу јер има седамнаест година, већ је прилику добио захваљујући његовом понашању и дисциплини на тренинзима. Треба похвалити и Прутсева који је данас одиграо добро и наместио гол. Желим да честитам свим играчима који су помогли младима да се развијају", казао је тренер црвено-белих.

Сматра да су црно-бели упркос поразу највећи ривали на путу за освајање титуле.

"И даље мислим да је Партизан највећи конкурент у борби за титулу. Он је велики клуб и наћи ће свој пут сигурно. Дерби утакмице доносе престиж, ова победа је дошла после дуго година без победе у гостима. Има још дуго да се игра, много, много је бодова у оптицају, тек је септембар", додао је стратег шампиона домаће лиге.

Прокоментарисао је долазак Александра Станојевића са фластерима на конференцију којег су незадовољни навијачи Партизана погодили топовским ударом.

"Нисам видео да је погођен, то је ружно, Салету желим све најбоље. Нису то лепе ствари за фудбал, не шаље се лепа слика, не треба дизати то на ниво рата, ово је фудбал, играмо, ми смо сада победили, спортски је да међусобно честитамо и да идемо даље", закључио је Милојевић.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи