Навијачи Партизана разбили прозоре свлачионице, Станојевић са фластерима на лицу

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић дошао је на конференцију за медије након 174. вечитог дербија са фластерима на лицу, пошто су незадовољни навијачи црно-белих разбили прозоре свлачионице у Хумској. Станојевић се извинио свим присталицама Партизана и преузео одговорност за све што се десило на терену.

Фудбалери Партизана убедљиво су на свом стадиону изгубили од Црвене звезде резултатом 4:0 у 174. вечитом дербију.

Тренер црно-белих Александар Станојевић појавио се након тешког пораза пред новинарима са фластерима на лицу. Објаснио је да су незадовољни навијачи Партизана разбили прозоре свлачионице и да га је расекло стакло.

"Није било физичког обрачуна. Једноставно стакло се разбило. Било је крви. Нисам хтео да избегнем конференцију, али опет ми је мало непријатно, да не правимо театар", рекао је Станојевић.

Истакао је да је вечерас доживео најтежи пораз у каријери и извинио се свим навијачима црно-белих.

"Шта рећи после оваквог резултата осим да је срамота за све нас, а за мене највећа. Извињавам се сваком навијачу Партизана што смо дозволили да на овај начин изгубимо утакмицу, без крви. без ичега. Не знам шта паметно додати, шта анализирати. Звезда је показала класу. Наравно да преузимам одговорност за све што се десило. Жао ми је, поготово код куће што смо играли. Најтежи пораз који сам доживео, поготово што је од вечитог ривала. Тешко нам је пало свима", рекао је Станојевић.

Навијачи су у неколико наврата током утакмице скандирали "Станоје одлази", а полетела је и једна петарда ка тренеру Партизана...

"Станоје одлази је нормална порука и поштујем став навијача. 'Продао си клуб Станоје' је већ одвратна порука и она не може на мене да се односи никада. А то Станоје одлази ћемо видети, то је најмањи проблем. Ја сам отишао када сам освојио 98 бодова, а нисам освојио титулу. Пре две године ја сам отишао, значи немам проблем да одем. Нисам неко ко бежи од одговорности, али да сам се продао... Коме?", емотивно је Александар Станојевић завршио кратко излагање на конференцији за медије.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи