Силас задужио дрес са бројем 15: Верујем да нас велике ствари очекују

Нови фудбалер Црвене звезде Силас, велико појачање пристигло у финишу летњег прелазног рока, каже да је срећан и поносан што је дошао у Београд. Истиче да су амбиције јасне - дупла круна у Србији и што бољи резултати у Лиги шампиона.

Силас задужио дрес са бројем 15: Верујем да нас велике ствари очекују Силас задужио дрес са бројем 15: Верујем да нас велике ствари очекују

Силас, бивши играч Штутгарта, потписао је пре неколико дана уговор са Црвеном звездом, а данас је и званично задужио је црвено-бели дрес са бројем 15.

Не крије да је веома срећан и поносан што је дошао у Црвену звезду.

"Свиђа ми се и то што ћу живети у Србији. Мислим да можемо много заједно и радујем се упознавању са новим саиграчима, те стручним штабом. Верујем да нас велике ствари очекују. Када је реч о мени, доживљавам себе као нападача и сматрам да ми је брзина највећи квалитет", истакао је Сиас.

Осврнуо се и на очекивања, амбиције, као и на навијаче у Београду.

"Амбиције су јасне - дупла круна у Србији и што бољи резултати у Лиги шампиона. Знам да Звезда доминира у српском фудбалу и верујем да ће то тако и остати. Када је реч о Лиги шампиона, мислим да би то кључну улогу могла да одигра атмосфера на нашем стадиону. Знам да Звезда има сјајне навијаче и једва чекам да заиграм пред њима", рекао је нови офанзивац шампиона Србије.

Поред Силаса, Звезда је у финишу прелазног рока довела Радета Крунића и Немању Радоњића.

петак, 06. септембар 2024.
28° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару