Читај ми!

Лукић: Шпанија је најбоља на свету, али нећемо се само бранити

Фудбалски репрезентативац Србије Саша Лукић изјавио је да је Шпанија тренутно најбоља селекција на свету, али је додао да се "орлови" неће само бранити и да ће покушати да остваре што бољи резултат против актуелног европског шампиона.

Србија ће 5. септембра од 20.45 часова на стадиону "Рајко Митић" дочекати Шпанију у мечу првог кола групе А4 Лиге нација.

"Видели смо на Европском првенству да је Шпанија приказала најбољи фудбал и заслужено освојила титулу. Они су тренутно најбољи на свету. Играо сам против њих 2017. године на Европском првенству за младе и велики број играча је сад у том тиму", рекао је Лукић на конференцији за медије у Старој Пазови. 

Лукић се осврнуо и на отказе репрезентативаца Србије због повреда. 

"Лига нација је ново такмичење и веома је важно за нас. Млади играчи који су нам се прикључили имају огромну жељу да нам помогну и буду важан део тима. Нема потребе причати о играчима којих нема, без њих се мора. Сви смо ми заменљиви, само репрезентација остаје. Верујем у ову екипу и срећан сам што сам овде", додао је Лукић.

На крају је рекао да Србија не сме искључиво да се брани против Шпаније. 

"Од када сам у репрезентацији ми смо увек желели да победимо свакога, без обзира на име ривала. Не знам какву ће селектор да направи тактику, то је на њему, али знам да ћемо покушати да направимо што бољи резултат", закључио је Лукић. 

Србија ће 8. септембра у другом колу групе А4 ЛН гостовати селекцији Данске у Копенхагену.

среда, 04. септембар 2024.
28° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару