Горан Станић: Желимо да се надигравамо са Звездом

Тренер фудбалера Чукаричког Горан Станић изјавио је да његова екипа жели да се надиграва и оствари позитиван резултат против Црвене звезде.

Фудбалери Чукаричког угостиће у четвртак од 20 часова Црвену звезду у Панчеву, у мечу петог кола Суперлиге Србије.

"Сигурно је да нас чека тешка и захтевна утакмица. Волели бисмо да се утакмица игра на нашем стадиону, али је Заједница Суперлиге тако одлучила и на нама је да испоштујемо ту одлуку. И ми и Црвена звезда смо у прва четири кола узели по десет бодова. Ипак, зна се ко је фаворит у овом дуелу. То не умањује нашу жељу, на нама је да се надигравамо и да покушамо да остваримо позитиван резултат. Као што је капитен рекао, наш ривал је још у фази уигравања, то би могла да буде наша шанса", рекао је Станић, преноси клупски сајт.

Тренер Чукаричког је истакао да има кадровских проблема око састава тима.

"Имамо одређених кадровских проблема, видећемо ко ће од момака бити потпуно спреман за дерби меч против Црвене звезде. Чукарички има широку клупу и сигурно је да за свакога имамо спремне замене", нагласио је Станић.

Капитен Чукаричког Марко Доцић је рекао да екипа дочекује утакмицу у добром расположењу, као и да жели да настави у истом ритму као у прва четири кола.

"У добром смо расположењу, освојили смо десет од 12 могућих бодова на старту шампионата. Са тиме смо задовољни, али сада размишљамо само о дуелу против Црвене звезде. Свакако да нам је лакше због досадашњег бодовног учинка, али сви ми желимо да наставимо у истом ритму", изјавио је Доцић.

Он је поручио да очекује захтевну утакмицу против Звезде.

"Очекује нас изузетно захтевна утакмица против шампиона. Сигурно је да и ми у том мечу имамо шта да покажемо. Чињеница је да ћемо играти на терену са вештачком травом, која захтева доста бржу игру. На тако добром терену наша жеља је да се пре свега надигравамо са Црвеном звездом", рекао је капитен Чукаричког.

Доцић је истакао је да предност Чукаричког може да буде то што Звезда још није на врхунцу форме.

"Понављам, добар почетак нам је донео доста на пољу самопоуздања. Наша предност би могла да буде чињеница да ривал још није на врхунцу форме. Довели су изузетно квалитетна појачања, али им је потребно време за уигравање, треба то све уклопити. Не бих издвајао било кога од појединаца у нашем саставу, треба да радимо оно што смо у прва четири кола. Наш највећи адут мора да буде тимска игра, то нам је до сада доносило резултате, екипа је пре сваког појединца", закључио је Доцић.

Чукарички и Звезда деле прво место на табели Суперлиге Србије са десет бодова.

четвртак, 15. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару