Читај ми!

Андреј Ђурић продужио уговор са Црвеном звездом

Фудбалер Црвене звезде и млади репрезентативац Србије Андреј Ђурић продужио је уговор са "црвено-белима" на три плус једну годину, саопштио је данас шампион Србије.

Ђурић је прошао комплетну Омладинску школу Црвене звезде.

"Најсрећнији сам човек на свету. Изузетно ми је драго што продужујем уговор са Звездом и надам се да ћу се изборити за место у тиму, уз жељу да останем ту. Већ сам дебитовао и сада су снови мало већи, тичу се трофеја, дербија, првог гола и надам се да ћу то све испунити. Тренирао сам са екипом, сви саиграчи су срећни што ме поново виде, пожелели су ми добродошлицу и хвала им на томе. У Словенији сам био стандардан, то је једна страница у мојој каријери, али сада је време за нову и надам се да ће то све бити како треба", рекао је Ђурић, пренео је званични сајт клуба.

"Сваком играчу је најбитније да игра, поготово младом и то на позицији штопера, тако да сам скупио искуства и верујем да Звезда сада има бољег фудбалера него пре годину дана. Пратио сам клуб наравно, мислим да никада Звезда није била оволико моћна и да имамо много сјајних играча. Примили смо само један гол до сада, то значи да одбрана сјајно функционише и да је конкуренција здрава, а на мени је да се изборим за место у тиму", додао је Ђурић.

Он је рођен 21. септембра 2003. године. Ђурић је после освајања Кадетске и Омладинске лиге Србије са Црвеном звездом играо за Графичар. Он је потом прекомандован у први тим Црвене звезде где је код Дејана Станковића одиграо три меча, а потом је био на позајмици у Домжалама. Он се пре неколико дана са позајмице вратио у Црвену звезду.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи