Алкмар поново бољи од Лација, познати сви четвртфиналисти Лиге Конференција

АЗ Алкмар је и у реванш мечу савладао Лацио са 2:1. Вест Хем убедљив против Аека из Ларнаке – 4:0. Ница и Андерлехт такође обезбедили пласман у четвртфинале Лиге Конференција.

Алкмар је након победе у првом мечу над Лациом (2:1), и у другом мечу на свом терену истим резултатом савладао тим из Рима.

Лацио је први стигао до предности у 21. минуту преко Андерсона. Уследио је преокрет домаћина, Карлсон је изједначио седам минута касније. При том резултату отишло се на одмор.

Домаћин је до победе дошао у 62. минуту, стрелац је био Павлидис.

Вест Хем је и у реван надиграо Аек из Ларнаке. У првом мечу било је 2:0 за енглески тим, а у ревашу виђена су четири гола расположеног домаћина.

Скамака је начео госте у 21. минуту. У 44. минуту гости су остали без Густава који је зарадио директан црвени картон.

У другом полувремену још три гола домаћина. Бовен се два пута уписао у листу стрелаца, у 47. и 49. минуту. Коначних 4:0 поставио је Мубама у 65.

Андерехт је успео на гостовању да савлада Виљареал са 1:0 и након 1:1 из првог меча обезбеди пласман у четвртфинале. Стрелац јединог гола био је Слимани у 73. минуту сусрета.

Ница је избацила Шериф из даљег такмичења. После 1:0 у првом мечу, у ревашу Ница је победила са 3:1 и оверила пласман међу осам најбољих.

Ница је повела голом Лаборде у 30. минуту. Други гол за домаћине постигао је Мофи у 53. Минут касније Тапсоба је смањио предност домаћина. Коначних 3:1 поставио је Брахими у 79. минуту.

Тако су познати сви четвртфиналисти Лиге Конференција, то су: Гент, Лех, Фјорентина, Базел, АЗ Алкмар, Ница, Андерлехт и Вест Хем.

понедељак, 14. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи