Српска делегација отпутовала у Минск

Делегација Србије данас је отпутовала у Минск, на такмичење "Дечија песма Евровизије", које се одржава у недељу, 25. новембра, под слоганом "Light up".

Представница Србије, 13-годишња Бојана Радовановић, на шеснаестом издању овог такмичења, у главном граду Белорусије, извешће песму "Свет" композиторке Марије Марић Марковић, познатије као Мари Мари.

Новинари и пријатељи испратили су српске представнике пожелевши им срећу. Бојана је сигурна у себе и у свој наступ, а композиторка Мари Мари уверена је да ће публика и интернационални жирији умети да препознају квалитет наше песме.

Подсећамо, гледаоци из Србије могу да гласају за нашу представницу преко сајтa junioreurovision.tv. Прва рунда гласања почиње у петак, 23. новембра од 20ч и завршава се пре самог почетка преноса у недељу 25. новембра. У првој рунди гласања, фаворите бирате на основу видео спотова земаља учесница. Друга рунда онлине гласања одвија се током трајања преноса - почиње након последње изведене песме и траје 15 до 30 минута. Гледаоци могу да гласају за минимум 3, а максимум 5 земаља.

Подржимо нашу Бојану на путу ка евровизијском успеху!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара