Делегација Србије стигла у Минск

Српска делегација је одмах по доласку у главни град Белорусије укључена у бројне промотивне и продукционе активности које су сегменти опсежних припрема за што садржајнији и ефектнији наступ на овогодишњем такмичењу “Дечја песма Евровизије”.

Соња Шкорић и балерине Јана Ненадовић и Исидора Марковић већ су реалзизовале неке од  програмских и продукцијских сегмената у које су укључени представници свих 14 земаља-овогодишњих учесница такмичења "Дечја песма Евровизије 2010."

Већ осам година, неизоставан део интернационалног финала "Дечја песма Евровизије"су такозване "Разгледнице"- видео инсерти од  30 секунди којима се представљају највеће вредности земаља из којих такмичари долазе.

Соња, Јана и  Исидора су као прави професионалци урадиле свој део посла, њихова позитивна енергија и младалачки шарм допринеле су да успешно одговоре на  тему овогодишњих  "Разгледница"- "Be inspired".

Соња Шкорић снимила је у Минску и своју музичку деоницу за заједничку песму свих учесника. Песма је део пројекта УНИЦЕФа- покровитеља овогодишње Дечје песме Евровизије.

Све делегације земаља-учесница су стигле у престоницу Белорусије, многобројни фанови овог музичког догађаја пристижу а велелепна Минск арена је потпуно спремна.

Узбуђење међу младим такмичарима расте, одржани су почетни партији и пријеми код домаћина.

Из неколицине хотела у Минску од сутра неће по цео дан одзвањати мелодије из 14 земаља света јер ће такмичари, уместо у својим собама, почети прве праве пробе на сцени раскошне Минск арене.

Наша Соња већ има заказане интервјуе за белоруске и иностране медије, пробе на сцени су заказане од сутра а делегација Србије биће почасни гост и на неколицини пријема.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара