Читај ми!

Знамо ли како да безбедно припремимо храну?

На Светски дан безбедности хране у госте нам долази проф. др Мирјана Пешић са Катедре за хемију и биохемију Пољопривредног факултета у Београду. Разговарамо о томе како да храна остане безбедна и током процеса пржења и печења, али и о свим другим утицајима на безбедност хране.

И овог петка ту је квиз и вредна награда.

Са вама је Александра Младеновић.

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње