У мрачном споту који обара рекорде гледаности, Тејлор „раскрстила“ са репутацијом фине девојке!

Стара Тејлор Свифт не може да се јави на телефон... јер је мртва, каже „нова“ Тејлор Свифт у споту за песму "Look What You Made Me Do", први сингл са албума "Reputation", чији је излазак заказан за 10. новембар.

У новом мрачном клипу који прати једнако мрачну електро-поп нумеру која је тренутно најпопуларнија на сервисима Ајтјунс, Јутјуб, и Спотифај, Тејлор је зомби који излази из гроба на чијем споменику пише „Овде почива репутација Тејлор Свифт“, она је и вођа банде андроида, пљачкаш банке, позната личност која доживљава саобраћајну незгоду због папараца...

У складу са текстом песме, спот имплицира да је стара Тејлор мртва и њена мрачна верзија је сада ту!

На самом крају, у „великом финалу“, појављују се сви њени ликови и карактери, као и једна змија, који би требало да представља емоџи змије који је Ким Кардашијан користила да је опише.

Заправо, читав маркетинг око нумере по друштвеним мрежама био је у знаку змије и како наводе медији, својеврсно је „узвраћање ударца“ Кањеу Весту и Ким Кардашијан, за које је раније рекла да су од ње направили будалу, уништили репутацију фине девојке и да је време да сахрани тај лик и покаже каква је заиста.

 

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи