Читај ми!

Нова кампања Гранд кафе са Анђелком Стевић Жугић у главној улози Хајде да имамо времена и за себе!

Често чујемо да се живи све брже, да због стреса и бројних обавеза долази до синдрома бурноут-а, те треба поставити границе и одвојити време за себе. Али шта то заправо значи?

Нова кампања Гранд кафе са Анђелком Стевић Жугић у главној улози  Хајде да имамо времена и за себе! Нова кампања Гранд кафе са Анђелком Стевић Жугић у главној улози Хајде да имамо времена и за себе!

Када сте последњи пут одлучили да удовољите себи, али онако, искрено и само – себи? Прошетали до свог скривеног кутка, где можете да ослушнете своје жеље и потребе у тишини. Када сте последњи пут искључили нотификације на телефону, припремили шољицу омиљене кафе и уживали у најдражој књизи или филму? Ова питања нам помажу да се преиспитамо колико заиста слушамо себе, а уколико немамо одговоре на њих, то може значити да себи не посвећујемо довољно времена па се може десити и да „прокључамо“.

Симболичан пример за то је управо припрема омиљене кафе, која може лако да прокључа ако је не склонимо на време са рингле. Зато Гранд кафа, уз препознатљив слоган „Хајде да имамо времена”, већ четврту годину заредом подсећа колико је важно да одвојимо време за људе и ствари које волимо, али и за нас саме. Наставком ове кампање и у 2024. години, поручује да је неопходно да водимо рачуна најпре о себи, како бисмо могли да бринемо и о другима.

Овог пута, кампањи се придружила наша позната глумица Анђелка Стевић Жугић, која је на сликовит и аутентичан начин дочарала разне ситуације из живота савремене жене, у којима се многе препознају. Она је пословна жена, али уједно брижна и пожртвована према својим најближима. Колегиница која се у ходу припрема за важан пословни састанак, мајка која вози дете у вртић, шопингхоличарка… Она је све, али са мером! Ово је порука о одговорној жени која је успела да удахне дубоко и застане у правим моментима, како би „склонила џезву са рингле“ на време.

„Често жонглирамо између различитих улога и обавеза у току сваког дана, што понекад може да буде заиста изазовно, па се деси да нам негде 'прекипи'. Иако уживам у улози мајке, супруге, глумице, дружењу са пријатељима, научила сам када је неопходно остати сама са собом, направити паузу и предахнути. Тада кажем себи – прво једна кафица, па онда све остало. Управо због тога сам се поистоветила са овом кампањом Гранд кафе, која је уједно и подсетник за све нас да увек нађемо макар мало времена и за себе, за своје мисли, као и оне мале ритуале који нас чине срећним. Само на тај начин можемо успешно да тежимо балансу у сваком дану“, каже Анђелка Стевић Жугић.

Постоје оне мале (и мало веће) ствари које смо толико пута желели да урадимо само за своју „душу”, али када их се сетимо, већ следећег трена помислимо да немамо кад. Понекад проводимо превише времена радец́и оно што морамо јер мислимо да обавезе не могу да сачекају, уместо оног што заиста волимо.

Зато, хајде да имамо времена и за себе, баш сада!

субота, 27. јул 2024.
19° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару