Читај ми!

"XPERIENCE 2024" 15. октобра у Центру „Сава“ открива будућност дигиталног пословања

Више од 500 професионалаца из дигиталне индустрије окупиће се како би унапредили своја знања и вештине кроз интеракцију са врхунским стручњацима и лидерима у дигиталном пословању и електронској трговини на догађају "XPERIENCE 2024 – Leading Digital Success" који ће се одржати 15. октобра у Центру „Сава“.

Конференција под називом "XPERIENCE 2024 – Leading Digital Success" одржаће се 15. октобра 2024. године у Центру „Сава“ у Београду, у иновативној сали Immersive Hall – простору који пружа јединствено искуство и инспиративну атмосферу.

"XPERIENCE 2024" окупиће најутицајније компаније и стручњаке из дигиталног света Балкана и ширег региона Југоисточне Европе.

Циљ ове престижне конференције је да обезбеди платформу за размену идеја, искустава и иновација из области дигиталне трансформације, електронске трговине и технолошких решења.

Ове године конференција са поносом најављује keynote предаваче из глобалних технолошких лидера:

  • Ноа Хершман, Principal Industry Architect for the Microsoft Industry Solutions Group, одржаће предавање под називом Ecommerce 4.0: How Gen-AI and other Advanced Technologies are Perfecting Online Shopping. Као део „Мајкрософтове“ мисије у вођењу развоја генеративне вештачке интелигенцијеe (Gen-AI), Ноа ће приказати фасцинантне примене које трансформишу e-commerce искуство како за купце, тако и за запослене. Сим тога, осврнуће се на кинеско тржиште онлајн тргвине, које својим обимом и иновацијама води глобалне трендове.
  • Јошко Мрнџе, генерални директор за Адријатик регију у „Гуглу“, донеће увид у најновије иновације из света вештачке интелигенције (AI) и њихову улогу у трансформацији дигиталног маркетинга и оглашавања. Са својим искуством, поделиће како AI мења начин на који брендови комуницирају са својим корисницима.
  • Костантин Костадинов, Senior Director, Global Strategic Partnerships у компанији "Rakuten Viber", лидеру у глобалној комуникацији, који је посвећен иновативним начинима повезивања корисника и стварању јединствених дигиталних искустава.

Конференцију ће свечано отворити Томислав Момировић, министар унутрашње и спољне трговине у Влади Републике Србије, чиме ће "XPERIENCE 2024" бити и званично лансиран као најзначајнији регионални догађај за дигиталне лидере.

Е-комерц асоцијација Србије (eCommerce Association of Serbia) позива све заинтересоване да се придруже овом јединственом догађају који ће обликовати будућност дигиталног пословања у Југоисточној Европи.

Пријаве су отворене, а број места је ограничен – не пропустите прилику да постанете део XPERIENCE заједнице и лидер дигиталног успеха.

За више информација и регистрацију посетите званичну веб-страницу Е-комерц асоцијације Србије посвећену конференцији.

понедељак, 07. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи