Најновији Huawei уређаји до средине августа на специјалном летњем снижењу

Модеран, софистициран дизајн и моћне перформансе препознатљиве су карактеристике технолошког гиганта Huawei који нам и овог лета доноси феноменалне уређаје уз које сваки дан постаје авантура.

Ако сте у потрази за паметним сатом или слушалицама који су истовремено упечатљиви модни детаљ и паметни сапутници у свим изазовима, обрадоваће вас вест да су одређени сатови и слушалице на специјалном летњем снижењу до чак 43 одсто.

Јединствени спој високог стила и фантастичних функција – "Huawei Watch GT 4"

Иако је реч о паметном сату са моћним функцијама за праћење здравља и физичке активности, "Huawei Watch GT 4" доноси елеганцију и софистицираност класичних ручних сатова.

Међутим, "Huawei Watch GT 4" је много више од елегантног модног детаља. Овај паметни сат такође прати рад срца, ниво кисеоника у крви и стрес, а за жене је ту и прецизно праћење менструалног циклуса. Како бисте били одморни за све авантуре које доносе летњи дани, ту је и алгоритам који прати квалитет сна и нуди вам персонализоване савете како да се будите одморнији.

Huawei FreeClip – удобност и естетика за све прилике

Ако сте у потрази за слушалицама које обезбеђују сате и сате квалитетног звука, за дуга путовања до мора или шетње по граду, "Huawei FreeClip" је идеалан избор. Препознатљиви "C-bridge" дизајн "Huawei FreeClip" слушалица не пружа само максималну удобност, већ захваљујући њему ове слушалице постају и упечатљиви аксесоар за летње одевне комбинације, уз две варијанте боја – црну и боју лаванде.

Моћна батерија која омогућава до осам сати репродукције звука, опција брзог пуњења, као и ИП54 сертификат који гарантује отпорност на воду и прашину импресионираће чак и кориснике који воле да највећи део дана проводе у природи.

"Huawei Watch Fit 3" – персонални тренер на вашем зглобу

Летњи дани су идеални за нове активности, а паметни сатови из "Huawei Watch Fit 3" серије нуде прилику за неочекиване авантуре. Танак и лаган дизајн погодан је за летње дане и високе температуре, а уз бројне материјале и боје лако је пронаћи баш онај који се савршено уклапа у ваш лични стил.

Напредне функције за праћење физичке активности, унапређења на Stay Fit апликације за управљање калоријама, као и бројни нови спортски режими, гарантују да ћете остварити своје фитнес циљеве, али се такође и добро забавити на том путу.

Захваљујући Споразуму који су склопиле владе Србије и Кине укинута је царина за све "Huawei" носиве уређаје, а "Huawei" је додатно снизио цене, тако да ће најновији паметни сатови и слушалице бити доступни код оператора и у слободној продаји по нижим ценама до чак 43 одсто све до 15. августа.

Не пропустите ову фантастичну прилику и искористите пун потенцијал лета уз феноменалне "Huawei" геџете!

понедељак, 22. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару