Викторијини анђели су изашли из „сенке“, спектакл у Њујорку, после шест година

Ноћ гламура, моде, музике и спектакуларан повратак бренда Victoria's Secret одржан је у Њујорку у највећем продајном простору бренда. Главна музичка звезда догађаја била је Шер, као и популарне манекенке које су се вратиле на модну писту.

Последњи пут бренд  Victoria's Secret своју ревију одржао је пре шест година.

Прошле године (2023.) најновију колекцију бренд је представио документарним филмом названим Victoria's Secret: The Tour '23.

На писти у Њујорку било је  50 манекенки које су носиле заводљиве, оригиналне и секси моделе доњег веша са потписом Victoria's Secret. На писту су се вратиле Адријана Лима и Тајра Бенкс,....

Чувени бренд је позвао и плус сајз моделе, а једна од водећих манекенки ових модела је Ешли Грејем, носила је чипкани црни боди.

 У колоритним моделима различитих боја, у одећи различитих материјала и облика, са мноштвом тракица, ланчића, реса, украсних делова од метала и светлуцавих провидних модела, манекенке су блистале, а публика је била одушевљена спектаклом.

Неки од модела носили су велика, препознатљива крила, због чега су модели овог бренда раније носили назив „Викторијини анђели”.

Током септембра модни бренд је поделио на Инстаграму видео:

„Ово је женски свет, па не можемо имати модну ревију без мајке моде. Са радошћу најављујемо да ће Шер званично наступити на нашој ревији“.

Џени Шафер, дизајнер и креативни директор компаније, и Сара Силвестер, извршна потпредседница маркетинга, истакли су да се бренд "трансформисао" у протходне три године.

Викторијини анђели прешли су пут од пакла до успеха

Ревија је отказана 2019. пошто је откривено да је бивши директор маркетинга Едвард Ед Еазек компаније „Лес Векснер“, која је ћерка компаније  Victoria's Secret,оптужен за блиске везе са Џефријем Епштајном, који је оптужен за сексуалну трговину малолетница.

Нови концепт и ребрендирање компаније Victoria's Secret базиран је на подршци и  разноликост женске лепоте, иако се скандал не заборавља.

Због тога је и ревија у Њујорку била под лупом јавности. Такође је одлучено да се на ревији представе и модели већих величина.

 Уз мноштво познатих лица и нових талената на ревији су се појавили Бела Хадид, Андријана Лима,Ешли Грејем.

Ела Окефе, уредница часописа Вог истакла је да ће нови редизајн бренда понудити тржишту управо оно што су купци тражили, гламур, писту, моду, забаву, крила...

 Маг доњег рубља је најавио да његова крила више неће бити од правог перја.

среда, 16. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи