Читај ми!

Четрдесети рођендан принца Харија: После три године први пут честитке од оца и брата

Млађи син краља Чарлса, принц Хари, који са супругом и децом живи у Калифорнији, добио је за свој 40. рођендан први пут од 2021. честитке од оца и брата.

Медије у Британији изненадило је да је отуђени војвода од Сасекса, млађи син краља Чарлса, који данас слави јубиларни 40. рођендан, преко друштвених мрежа добио честитке и са званичног налога краљевске породице и са налога принца Вилијама и његове супруге.

То се последњи пут догодило 2021, док је била жива краљица Елизабета, а 2022. је принц Хари последњи пут поменут у неком званичном посту краљевске породице.

Према ранијим извештајима британских медија, принц Хари треба да добије милионе фунти из фонда покојне краљице мајке када прослави свој 40. рођендан.

У честитки на Инстаграм налогу краљевске породице, коју су после преко мреже X поделили и принц и принцеза од Велса, пише кратко: „Војводи од Сасекса желимо веома срећан 40. рођендан". 

Односи Харија са братом и оцем затегнути су већ дуже, нарочито после његове одлуке да се одвоји од краљевске породице и живот настави у Америци, а посебно након објављивања његове аутобиографије Резерва.

Војвода од Сасекса ће рођендан прославити у Монтеситу, где сада живи, са супругом Меган Маркл, децом и одабраним пријатељима, међу којима су, како медији преносе, и глумац Орландо Блум, водитељ Џејмс Корден и фронтмен Колдплеја, Крис Мартин.

недеља, 15. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи