Читај ми!

Фронтмен „Фу фајтерса“ Дејв Грол добио ванбрачну ћерку

Кратком попруком на друштвеним мрежама, фронтмен „Фу фајтерса“ Дејв Грол обавестио је јавност да је добио ванбрачну ћерку, да жели да јој као родитељ пружи љубав док истовремено ради на томе да му породица опрости.

Некадашњи бубњар „Нирване“ и фронтмен „Фу фајтерса“ изненадио је обожаваоце објавом на друштвеним мрежама у којој је открио да је постао отац девојчице рођене „изван његовог брака“.

Дејв Грол је у кратком саопштењу навео да планира да буде „родитељ пун љубави и подршке“ својој новој ћерки.

У браку са Џордин Блум, са којом се венчао 2003. године, Грол је добио три ћерке – Вајолет (18), Харпер (15) и Офелију (10).

Сада истиче да воли своју породицу, да чини све што је у његовој моћи да поврати њихово поверење и да му опросте.

Волим своју жену и своју децу, и чиним све што могу да повратим њихово поверење”, написао је Грол и додао да је захвалан свима на разумевању кпрема свој деци која су погођена новонасталом ситуацијом.

Гролу је ово други брак. Пре тога био је браку са фотографкињом Џенифер Јангблад од 1994. до 1997. године и наводно је признао да је до њиховог развода дошло због преваре.

Рокер је свирао бубњеве у легендарном бенду „Нирвана“ од 1990. до 1994. године, када је певач Курт Кобејн преминуо у 28. години. Основао је бенд „Фу фајтерс“ у којем је певач и гитариста. Више албума групе било је на врху топ-листа, укључујући њихово најновије издање, But Here We Are из 2023. године.

среда, 11. септембар 2024.
19° C

Коментари

Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи